Buik/borst/rugwikkel wol volwassene
search
  • Buik/borst/rugwikkel wol volwassene

Buik/borst/rugwikkel wol volwassene

€ 42,60

De buik/borst/rugwikkels van biologisch katoen zijn al fantastisch, maar deze wollen wikkel is echt de overtreffende trap! Gemaakt van biologische wol, geschikt om in te zetten bij verschillende gezondheidsklachten zoals buikpijn, rugpijn of hoest. Deze wikkel combineer je bijvoorbeeld met de bijenwasplaten met etherische oliën van bijvoorbeeld tijm, lavendel, kamille of rozen. Maar ook ideaal om te dragen zonder bijenwasplaten als nierwarmer, rugwarmer en buikwarmer bij klachten of tijdens koude dagen.

Maatvoering:

Maat XS/S 30x100cm

Maat S/M/L 30x120cm

Maat L/XL/XXL 30x170cm

Grootte: XS/S
Aantal
Laatste items in voorraad

  Levering

Je kunt zelf afhalen of kiezen uit meerdere verzendopties.

  Beveiliging

Onze website maak gebruik van een beveiligde vebinding voor het doen van betalingen.

  Terug sturen

U kunt een artikel altijd terugsturen, mits de fabrieksverpakking ongeopend is.

Buik/borst/rugwikkel van biologische kwaliteit

Deze wikkel is als buikwikkel een effectieve manier om buikpijn bij onder andere krampjes, menstruatie en een moeizame spijsvertering te ondersteunen. Een buikwikkel kan ook helpen bij onrust, slecht slapen, het krijgen van tandjes en gespannenheid. Deze wikkel gebruik je in combinatie met de bijenwasplaten met etherische oliën van lavendel, kamille of rozen.

Als borstwikkel is de wikkel te gebruiken bij hoesten, benauwdheid, bronchitis, het koud hebben en onrust. Deze variant van de buikborstwikkel gebruik je in combinatie met pure bijenwasplaten of bijenwasplaten met tijm. Beiden werken verwarmend en verzachtend, het ondersteunt bij voorgenoemde klachten. Een borstwikkel kan je ook gebruiken in combinatie met kwark (platte kaas) om slijm en hoest weg te trekken.

De wikkel zet je bij rugklachten in in combinatie met een warme aardappelkompres of met een bijenwasplaat puur.

Deze therapie is geheel natuurlijk en geschikt voor kinderen en volwassenen.

Bij elke wikkel zit een linnen zakje. Die kun je gebruiken om kompressen te maken. Bijvoorbeeld een kompres van kamillethee (bij onder andere darmkrampen) of aardappel (bij onder andere rugpijn).

Linnen kan lichaamswarmte goed afvoeren, warmt langzaam op en houdt warmte lang vast. En het kan tot 30% van zijn eigen gewicht aan vocht opnemen. Niet zo maar weggooien dus, dat zakje, dat is zonde. 2 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.