Buik/borst/rugwikkel wol baby en peuter
search
  • Buik/borst/rugwikkel wol baby en peuter

Buik/borst/rugwikkel wol baby en peuter

€ 27,65

De buik&borstwikkels van biologisch katoen zijn al fantastisch, maar deze wollen wikkel is echt de overtreffende trap! Gemaakt van biologische wol, geschikt om in te zetten bij verschillende gezondheidsklachten zoals buikpijn of hoest. Maar ook ideaal om zonder klachten te dragen, bijvoorbeeld om meer warmte of geborgenheid te bieden.

Deze wikkel gebruik je in combinatie met de bijenwasplaten met etherische oliën van bijvoorbeeld tijm, lavendel, kamille of rozen.

Tip: Weet je dat kennis en kunde je ook kan helpen met veel voorkomende vragen?

Aantal

  Levering

Je kunt zelf afhalen of kiezen uit meerdere verzendopties.

  Beveiliging

Onze website maak gebruik van een beveiligde vebinding voor het doen van betalingen.

  Terug sturen

U kunt een artikel altijd terugsturen, mits de fabrieksverpakking ongeopend is.

Buikborstwikkel van biologische kwaliteit

Als buikwikkel is deze wikkel een effectieve manier om buikpijn bij o.a. krampjes en een moeizame spijsvertering te ondersteunen. Een buikwikkel kan ook helpen bij onrust, slecht slapen, het doorkomen van tandjes en gespannenheid. Deze wikkel gebruik je in combinatie met de bijenwasplaten met etherische oliën van lavendel, kamille of rozen.

Als borstwikkel is deze wikkel te gebruiken bij hoesten, benauwdheid, bronchitis, het koud hebben en onrust. Deze variant van de buikborstwikkel gebruik je in combinatie met pure bijenwasplaten of bijenwasplaten met tijm. Beiden werken verwarmend en verzachtend, het ondersteunt bij voorgenoemde klachten. Een borstwikkel kan je ook gebruiken in combinatie met kwark (platte kaas) om slijm en hoest weg te trekken.

Deze therapie is geheel natuurlijk en geschikt voor kinderen en volwassenen.

Bij elke wikkel zit een linnen zakje. Die kun je gebruiken om kompressen te maken. Bijvoorbeeld een kompres van kamillethee (bij o.a. darmkrampen) of kwark (bij o.a. hoest of bronchitis, geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en volwassenen).

Linnen kan lichaamswarmte goed afvoeren, warmt langzaam op en houdt warmte lang vast. En het kan tot 30% van zijn eigen gewicht aan vocht opnemen. Niet zo maar weggooien dus, dat zakje, dat is zonde. 

8 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.