• NL gratis verzonden vanaf € 150,- | boven € 50,- verzendkosten € 4,95 | boven € 95,- verzendkosten € 2,95

Oorwikkel

 8,25

Bij oorpijn is deze oorwikkel ideaal in combinatie met een ui. Regelmatig wordt er bij oorpijn antibiotica ingezet, laat ui nu ook antibiotisch werken maar dan op een natuurlijke manier! Het kan de pijn tegengaan en ontsteking remmen. Het mag ingezet worden bij buisjes maar niet bij en loopoor. In combinatie met heilwolle houd je de warmte goed op het oor, dit is nodig voor een optimale werking. Het geheel fixeer je met een wollen sjaal, hoofdband of muts.

Op voorraad

Beschrijving

Oorwikkel van biologische kwaliteit

Deze oorwikkel is ideaal in combinatie met een ui of met zout.

 

Regelmatig wordt er bij oorpijn antibiotica ingezet, laat ui nu ook antibiotisch werken maar dan op een natuurlijke manier! Het kan de pijn tegengaan en ontsteking remmen. Het mag ingezet worden bij buisjes maar niet bij en loopoor. In combinatie met heilwolle houd je de warmte goed op het oor, dit is nodig voor een optimale werking.

 

En oorpijn bij verkoudheid komt vaak door vocht wat tegen het trommelvlies aan drukt. Zout trekt vocht aan, en daardoor vermindert de druk en trekt de pijn weg.

Deze therapieën zijn geheel natuurlijk en geschikt voor kinderen en volwassenen.

Wil jij je immuunsysteem leren opbouwen door het te ondersteunen met natuurlijke behandelingen tijdens veelvoorkomende gezondheidsklachten? Leer dan meer in de online training “Eerste hulp bij ongemak”. Tijdens deze online training leer je ook alle wikkels uit de webshop zorgvuldig toepassen, d.m.v. handleidingen, filmpjes en audio opnames.

Extra informatie

Maat

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oorwikkel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *