• NL gratis verzonden vanaf € 150,- | boven € 50,- verzendkosten € 4,95 | boven € 95,- verzendkosten € 2,95

Let op!! De webshop is gesloten van vrijdag 10 juli tot vrijdag 4 september. Alle bestellingen worden vanaf vrijdag 4 september verzonden en e-mails worden vanaf dan gelezen. Warme groet, Marianne

Polswikkel baby, peuter en kleuter (maat 1)

 23,95

Polswikkels zijn inzetbaar bij koorts om zo het gloei effect van het hoofd te halen waardoor er zichtbaar meer ademruimte komt om te spelen en eten.

Uitverkocht

Beschrijving

Polswikkels van biologische kwaliteit

Koorts is een nuttige functie van het lichaam om ongewenste stoffen te verwijderen. Belangrijk is daarom om de koorts niet ruw te onderbreken maar in plaats daarvan te begeleiden. Dit doe je met polswikkels bij de allerkleinsten, ook onder de 6 maanden. Dit kan o.a. met uitgeperste citroen in combinatie met een juiste temperatuur water. Bij oudere kindjes is een kuitwikkel ook een goede optie.

De polswikkels zijn van 100% wol met een binnendoek van linnen en katoen (deze zitten aan elkaar vast).

Wil jij je immuunsysteem leren opbouwen door het te ondersteunen met natuurlijke behandelingen tijdens veelvoorkomende gezondheidsklachten? Leer dan meer in de online training “Eerste hulp bij ongemak”. Tijdens deze online training leer je ook alle wikkels uit de webshop zorgvuldig toepassen, d.m.v. handleidingen, filmpjes en audio opnames.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Polswikkel baby, peuter en kleuter (maat 1)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *