• NL gratis verzonden vanaf € 150,- | boven € 50,- verzendkosten € 4,95 | boven € 95,- verzendkosten € 2,95

Kuitwikkel schoolkind en volwassene (maat 2)

 32,95

Kuitwikkels zijn inzetbaar bij koorts om zo het gloei effect van het hoofd te halen waardoor er zichtbaar meer ademruimte komt om te spelen en eten.

Deze kuitwikkels hebben een buitendoek van biologisch katoen.

Er zitten 2 kuitwikkels in een verpakking, je gebruikt deze tegelijkertijd. Ze zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar tot volwassen leeftijd. Bij forse onderbenen is een grotere kuitwikkelset aan te raden. Mail [email protected] om deze aan te vragen.

Uitverkocht

Beschrijving

Kuitwikkels van biologische kwaliteit

Koorts is een nuttige functie van het lichaam om ongewenste stoffen te verwijderen. Belangrijk is daarom om de koorts niet ruw te onderbreken maar in plaats daarvan te begeleiden. Dit doe je met kuitwikkels. Dit kan o.a. met uitgeperste citroen in combinatie met een juiste temperatuur water. Er zitten 2 kuitwikkels en een beknopte uitleg in de verpakking. Wil je een uitgebreide uitleg? Schaf dan deze uitgebreide handleiding (pdf) aan.

Deze therapie is geheel natuurlijk en geschikt voor kinderen en volwassenen.

Wil jij je immuunsysteem leren opbouwen door het te ondersteunen met natuurlijke behandelingen tijdens veelvoorkomende gezondheidsklachten? Leer dan meer in de online training “Eerste hulp bij ongemak”. Tijdens deze online training leer je ook alle wikkels uit de webshop zorgvuldig toepassen, d.m.v. handleidingen, filmpjes en audio opnames.

Extra informatie

Maat

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kuitwikkel schoolkind en volwassene (maat 2)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *