• NL gratis verzonden vanaf € 150,- | boven € 50,- verzendkosten € 4,95 | boven € 95,- verzendkosten € 2,95

Kuitwikkel schoolkind en volwassene 100% wol (maat 2)

 35,50

Kuitwikkels zijn inzetbaar bij koorts om zo het gloei effect van het hoofd te halen waardoor er zichtbaar meer ademruimte komt om te spelen en eten.

Deze kuitwikkels hebben een buitendoek van wol.

Er zitten 2 kuitwikkels in een verpakking, je gebruikt deze tegelijkertijd. Ze zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar tot volwassen leeftijd. Bij forse onderbenen is een grotere kuitwikkelset aan te raden. Mail info@indewikkels.nl om deze aan te vragen.

Op voorraad

Beschrijving

 

Kuitwikkels van biologische kwaliteit.

Koorts is een nuttige functie van het lichaam om ongewenste stoffen te verwijderen.

Maar het voelt tegelijkertijd erg vervelend, vooral aan het hoofd.
In plaats van de koorts ruw te onderbreken (dmv paracetamol) kun je de koorts ook begeleiden naar lager in het lichaam, waar het minder naar aanvoelt.
Dit doe je met kuitwikkels. Je kunt de kuitwikkels o.a. gebruiken met uitgeperste citroen in combinatie met een juiste temperatuur water. Er zitten 2 kuitwikkels en een beknopte uitleg in de verpakking. Wil je een uitgebreide uitleg? Schaf dan deze uitgebreide handleiding (pdf) aan.

Deze therapie is geheel natuurlijk en geschikt voor kinderen en volwassenen.

Bij elke kuitwikkel zit een linnen doek. Je kunt deze doek gebruiken om water/citroenkompressen te maken. Linnen kan lichaamswarmte goed afvoeren, warmt langzaam op en houdt warmte lang vast. En het kan tot 30% van zijn eigen gewicht aan vocht opnemen. Niet zo maar weggooien dus, die doek, dat is zonde 💚

Wil jij je immuunsysteem leren opbouwen door het te ondersteunen met natuurlijke behandelingen tijdens veelvoorkomende gezondheidsklachten? Leer dan meer in de online training “Eerste hulp bij ongemak”. Tijdens deze online training leer je ook alle wikkels uit de webshop zorgvuldig toepassen, d.m.v. handleidingen, filmpjes en audio opnames.

Extra informatie

Maat

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kuitwikkel schoolkind en volwassene 100% wol (maat 2)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *