• NL gratis verzonden vanaf € 150,- | boven € 50,- verzendkosten € 4,95 | boven € 95,- verzendkosten € 2,95

Buik/borst/rugwikkel volwassene maat M/L (maat 5)

 49,50

Een buik/borst/rugwikkel is een effectieve manier om buikpijn bij o.a. krampjes, menstruatiepijn en moeizame spijsvertering te ondersteunen. Een buikwikkel kan ook helpen bij onrust, slecht slapen, het krijgen van tandjes en gespannenheid. Deze wikkel gebruik je in combinatie met de bijenwasplaten met etherische oliën van lavendel, kamille of rozen. Tevens kan je deze wikkel “los” gebruiken als nierwarmer, buikwarmer, rugwarmer of zelfs als sluitlaken. Multifunctioneel dus!

Deze wikkel valt ruim (27 x 146cm) en kan je aanpassen naar je maat dmv het klittenband. Tip: meet je omvang voordat je een bestelling plaatst.

Op voorraad

Beschrijving

 

Buik/borst/rugwikkel van biologische kwaliteit

Deze wikkel is als buikwikkel een effectieve manier om buikpijn bij o.a. krampen, menstruatiepijn en moeizame spijsvertering te ondersteunen. Een buikwikkel kan ook helpen bij onrust, slecht slapen en gespannenheid. Deze wikkel gebruik je in combinatie met de bijenwasplaten met etherische oliën van lavendel, kamille of rozen.

Als borstwikkel is deze wikkel te gebruiken bij hoesten, benauwdheid, bronchitis, het koud hebben en onrust. Deze variant van de buikborstwikkel gebruik je in combinatie met pure bijenwasplaten of bijenwasplaten met tijm. Beiden werken verwarmend en verzachtend, het ondersteund bij voorgenoemde klachten. Een borstwikkel kan je ook gebruiken i.c.m. kwark (platte kaas) om slijm en hoest weg te trekken.

Deze wikkel zet je bij rugklachten in met bijvoorbeeld bijenwas met Sint Janskruid, een warme aardappelkompres of met een bijenwas puur.

Deze therapie is geheel natuurlijk en geschikt voor kinderen en volwassenen.

Wil jij je immuunsysteem leren opbouwen door het te ondersteunen met natuurlijke behandelingen tijdens veelvoorkomende gezondheidsklachten? Leer dan meer in de online training “Eerste hulp bij ongemak”. Tijdens deze online training leer je ook alle wikkels uit de webshop zorgvuldig toepassen, d.m.v. handleidingen, filmpjes en audio opnames.

Extra informatie

Maat

Afmeting

27 x 146cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Buik/borst/rugwikkel volwassene maat M/L (maat 5)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *