• NL gratis verzonden vanaf € 150,- | boven € 50,- verzendkosten € 4,95 | boven € 95,- verzendkosten € 2,95

Buik/borst/rugwikkel kleuter en schoolgaand kind (maat 2)

 28,95

Een buik/borst/rugwikkel is een effectieve manier om buikpijn bij o.a. krampjes, onrust en moeizame spijsvertering te ondersteunen. De borstwikkel zet je in bij verkoudheid of hoest. Deze wikkel gebruik je in combinatie met de bijenwasplaten met etherische oliën van lavendel, kamille, tijm of rozen.

 

Slechts 1 resterend op voorraad

Beschrijving

 

Buik/borst/rugwikkel van biologische kwaliteit

Deze wikkel is als buikwikkel een effectieve manier om buikpijn bij o.a. krampjes en moeizame spijsvertering te ondersteunen. Een buikwikkel kan ook helpen bij onrust, slecht slapen, het wisselen van tanden en gespannenheid. Deze wikkel gebruik je in combinatie met de bijenwasplaten met etherische oliën van lavendel, kamille of rozen.

Als borstwikkel is deze wikkel te gebruiken bij hoesten, benauwdheid, bronchitis, het koud hebben en onrust. Deze variant van de buikborstwikkel gebruik je in combinatie met pure bijenwasplaten of bijenwasplaten met tijm. Beiden werken verwarmend en verzachtend, het ondersteunt bij voorgenoemde klachten. Een borstwikkel kan je ook gebruiken i.c.m. kwark (platte kaas) om slijm en hoest weg te trekken.

Deze wikkel zet je bij rugklachten in met bijvoorbeeld een warme aardappelkompres of met een bijenwas puur.

Deze therapie is geheel natuurlijk en geschikt voor kinderen en volwassenen.

Wil jij je immuunsysteem leren opbouwen door het te ondersteunen met natuurlijke behandelingen tijdens veelvoorkomende gezondheidsklachten? Leer dan meer in de online training “Eerste hulp bij ongemak”. Tijdens deze online training leer je ook alle wikkels uit de webshop zorgvuldig toepassen, d.m.v. handleidingen, filmpjes en audio opnames.

Extra informatie

Maat

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Buik/borst/rugwikkel kleuter en schoolgaand kind (maat 2)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *