• NL gratis verzonden vanaf € 150,- | boven € 50,- verzendkosten € 4,95 | boven € 95,- verzendkosten € 2,95

Buik/borst/rugwikkel 100% wol maat 1 (0 – 4 jaar/maat 104)

 29,95

De buik&borstwikkels van biologisch katoen zijn al fantastisch, maar deze wollen wikkel is echt de overtreffende trap! Gemaakt van biologische wol, geschikt om in te zetten bij verschillende gezondheidsklachten zoals buikpijn of hoest. Maar ook ideaal om zonder klachten te dragen, bijvoorbeeld om meer warmte of geborgenheid te bieden.

Deze wikkel gebruik je in combinatie met de bijenwasplaten met etherische oliën van bijvoorbeeld tijm, lavendel, kamille of rozen.

Slechts 1 resterend op voorraad

Categorie:

Beschrijving

 

Buikborstwikkel van biologische kwaliteit

Als buikwikkel is deze wikkel een effectieve manier om buikpijn bij o.a. krampjes en een moeizame spijsvertering te ondersteunen. Een buikwikkel kan ook helpen bij onrust, slecht slapen, het doorkomen van tandjes en gespannenheid. Deze wikkel gebruik je in combinatie met de bijenwasplaten met etherische oliën van lavendel, kamille of rozen.

Als borstwikkel is deze wikkel te gebruiken bij hoesten, benauwdheid, bronchitis, het koud hebben en onrust. Deze variant van de buikborstwikkel gebruik je in combinatie met pure bijenwasplaten of bijenwasplaten met tijm. Beiden werken verwarmend en verzachtend, het ondersteunt bij voorgenoemde klachten. Een borstwikkel kan je ook gebruiken i.c.m. kwark (platte kaas) om slijm en hoest weg te trekken.

Deze therapie is geheel natuurlijk en geschikt voor kinderen en volwassenen.

 

Bij elke wikkel zit een linnen zakje. Die kun je gebruiken om kompressen te maken. Bijvoorbeeld een kompres van kamillethee (bij o.a. darmkrampen) of kwark (bij o.a. hoest of bronchitis, geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en volwassenen).

Linnen kan lichaamswarmte goed afvoeren, warmt langzaam op en houdt warmte lang vast. En het kan tot 30% van zijn eigen gewicht aan vocht opnemen. Niet zo maar weggooien dus, dat zakje, dat is zonde 💚

Wil jij je immuunsysteem leren opbouwen door het te ondersteunen met natuurlijke behandelingen tijdens veelvoorkomende gezondheidsklachten? Leer dan meer in de online training “Eerste hulp bij ongemak”. Tijdens deze online training leer je ook alle wikkels uit de webshop zorgvuldig toepassen, d.m.v. handleidingen, filmpjes en audio opnames.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Buik/borst/rugwikkel 100% wol maat 1 (0 – 4 jaar/maat 104)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…