• NL gratis verzonden vanaf € 150,- | boven € 50,- verzendkosten € 4,95 | boven € 95,- verzendkosten € 2,95

Buik & borstwikkel 100% wol maat 1 (0 – 4 jaar/maat 104)

 29,95

De buik&borstwikkels van biologisch katoen zijn al fantastisch, maar deze wollen wikkel is echt de overtreffende trap! Gemaakt van biologische wol, geschikt om in te zetten bij verschillende gezondheidsklachten zoals buikpijn of hoest. Maar ook ideaal om zonder klachten te dragen, bijvoorbeeld om meer warmte of geborgenheid te bieden.

Deze wikkel gebruik je in combinatie met de bijenwasplaten met etherische oliën van bijvoorbeeld tijm, lavendel, kamille of rozen.

Op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Buikborstwikkel van biologische kwaliteit

Een buikwikkel is een effectieve manier om buikpijn bij o.a. krampjes, menstruatiepijn en moeizame spijsvertering te ondersteunen. Een buikwikkel kan ook helpen bij onrust, slecht slapen, het krijgen van tandjes en gespannenheid. Deze wikkel gebruik je in combinatie met de bijenwasplaten met etherische oliën van lavendel, kamille of rozen.

De borstwikkel is te gebruiken bij hoesten, benauwdheid, bronchitis, het koud hebben en onrust. Deze variant van de buikborstwikkel gebruik je in combinatie met pure bijenwasplaten of bijenwasplaten met tijm. Beiden werken verwarmend en verzachtend, het ondersteund bij voorgenoemde klachten. Een borstwikkel kan je ook gebruiken i.c.m. kwark (platte kaas) om slijm en hoest weg te trekken.

Deze therapie is geheel natuurlijk en geschikt voor kinderen en volwassenen.

Wil jij je immuunsysteem leren opbouwen door het te ondersteunen met natuurlijke behandelingen tijdens veelvoorkomende gezondheidsklachten? Leer dan meer in de online training “Eerste hulp bij ongemak”. Tijdens deze online training leer je ook alle wikkels uit de webshop zorgvuldig toepassen, d.m.v. handleidingen, filmpjes en audio opnames.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Buik & borstwikkel 100% wol maat 1 (0 – 4 jaar/maat 104)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…