• NL gratis verzonden vanaf € 150,- | boven € 50,- verzendkosten € 4,95 | boven € 95,- verzendkosten € 2,95

Voorlichtingsochtend wikkelen bij gezondheidsklachten, een eenvoudige & natuurlijke therapie

 12,50

Wikkelen is een krachtige therapie met een zuivere basis die jij zelf thuis kunt toepassen bij jezelf of je kind.

Wikkels zet je in bij verschillende gezondheidsklachten. Denk bijvoorbeeld aan hoest, verkoudheid, buikpijn, oorpijn, keelontsteking, onrust, slecht slapen, menstruatiepijn, naweeën, borstontsteking, reumatische klachten en nog veel meer.

In de wikkeltherapie maken we enkel gebruik van natuurlijke materialen van biologische herkomst. Denk aan zuivere bijenwas, etherische olie (verwerkt in bijenwas of een draagolie), wol en verschillende doeken zonder schadelijke stoffen. Maar ook producten zoals uien, citroenen, witte kool, kwark, mierikswortel, kamillebloemen en meer kunnen toegepast worden. Wat je wanneer inzet is afhankelijk van de klacht.

Een wikkel (verschillende doeken) heeft een geneeskrachtige werking door deze op een bepaalde manier te wikkelen rondom bijvoorbeeld je buik met een gekozen ingrediënt (denk aan bijenwas met kamille bij buikpijn).

Ingewikkeld? Nee! Na deze voorlichtingsochtend ben je in staat om zelf eenvoudige wikkels toe te kunnen passen.

Voor wie is deze ochtend geschikt? Voor iedereen die gezondheidsklachten op een natuurlijke manier wil bekijken en behandelen. Het is lang niet altijd nodig om direct naar medicatie te grijpen, ons lichaam bezit een groot zelf herstellend vermogen! Met wikkels ondersteunen we dit.

Lees onderaan de pagina verder!

Op voorraad

De kosten van dit product tellen niet mee bij de berekening van de verzendkosten!

Beschrijving

…Vervolg

Wist je dat…
  • In Duitsland wikkelen de normaalste zaak van de wereld is? Dat ze daar bijna automatisch kuitwikkels toepassen bij koorts in plaats van onze Nederlandse “neem maar een paracetamol” mentaliteit? Kuitwikkels ondersteunen een koortsproces, paracetamol onderbreekt een koortsproces. Dat laatste zien we in de natuurlijke gezondheidszorg liever niet, omdat koorts juist meewerkt aan een gezond en sterk immuunsysteem. Zo zijn er nog tal van voorbeelden te noemen!
  • Wikkelen steeds “populairder” begint te worden onder ouders?
  • Dat dezelfde ouders zich verbazen over de geneeskracht van wikkelen?

Wil jij ook leren hoe je wikkels toe kunt passen binnen het gezin? Kom dan naar deze voorlichtingsochtend!

Wanneer: zaterdagochtend 2 maart 2019
Tijd: 10.00u – 12.00u (we starten 10.00u, inloop vanaf 09.40u)
Waar: Dorpshuis de Neng, Engweg 7 Hoogland (gemeente Amersfoort, lekker centraal!), zaal de Zeldert (direct bij de ingang de eerste deur links)
Parkeren: gratis voor de deur
Kosten: €12,50 incl. handout (pssst… en je ontvangt deze ochtend korting op de wikkelproducten wanneer je iets zou willen aanschaffen)

koffie/thee kan je op eigen kosten bestellen bij de bar voor de voorlichting start, er zal geen pauze zijn. 

Let op: dit betreft geen praktische workshop, wel ben je vrij om alle wikkels te bekijken/voelen en talloze vragen te stellen.

Ik hoop je 2 maart te ontmoeten! De kosten zijn bewust laag gehouden zodat je ook met een kleine portemonnee deel kunt nemen aan deze interessante ochtend. Na aanmelding reserveer ik een plek voor je in de zaal en om die reden ontvang je geen geld retour wanneer je onverhoopt niet kunt komen.

Warme groet,

Marianne

Wikkeldeskundige

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Voorlichtingsochtend wikkelen bij gezondheidsklachten, een eenvoudige & natuurlijke therapie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *