• NL gratis verzonden vanaf € 150,- | boven € 50,- verzendkosten € 4,95 | boven € 95,- verzendkosten € 2,95

Bijeenkomst >> ONLINE

 98,00  58,00

Wil jij met een aantal vriendinnen, collega’s of anderen uit je omgeving meer weten over wikkelen? Dan kan je deze bijeenkomst boeken. Ook leuk als onderdeel van een babyshower!

Deze bijeenkomst houden we bij jou (of iemand uit je groep) thuis*. Ik neem alles mee m.b.t. wikkelen en ga een eenvoudige uitleg geven. Ook is alles te bekijken en kan je de verschillende wikkels voelen. Het betreft hier geen praktische workshop, dus een uitleg kan prima in de woonkamer of aan een eetkamertafel. Zo houden we het samen laagdrempelig! Er is alle ruimte voor vragen zodat je na deze bijeenkomst een wikkel zelf thuis zou kunnen toepassen. >> Nu even niet thuis i.v.m. social distance maar via een webinar omgeving.

Duur: 1,5 uur.

Kosten: € 98,- binnen een straal van 15 km. rondom Amersfoort (woon je daar buiten? Stuur dan een email naar [email protected] voor een offerte) >> Online nu € 58,- ! En geen extra km. kosten…

Max. aantal vriendinnen/collega’s/deelnemers: 6 (zo is er voor iedereen voldoende ruimte voor vragen/overleg) >> Nu geen max. aantal deelnemers, je hele familie en vriendengroep mag meedoen.

Dag: in overleg

Je plaatst deze bijeenkomst eenvoudig in je winkelmandje en rekent af. Zet in de opmerkingen de locatie en de voorkeur voor een dag. Dan neem ik contact met je op binnen 24 uur (m.u.v. weekenden) en maken we een concrete afspraak.

*I.v.m. het corona virus kan dit niet meer thuis, dus verplaatsen we het naar online! Zie alles in het rood wat hier betrekking op heeft. 

De kosten van dit product tellen niet mee bij de berekening van de verzendkosten!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bijeenkomst >> ONLINE” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *