• NL gratis verzonden vanaf € 150,- | boven € 50,- verzendkosten € 4,95 | boven € 95,- verzendkosten € 2,95

Bijeenkomst >> ONLINE

 75,00

Wil jij met een aantal vriendinnen, collega’s of anderen uit je omgeving meer weten over wikkelen? Dan kan je deze bijeenkomst boeken. Ook leuk als onderdeel van een babyshower!

We komen samen via Zoom nadat we een geschikte dag/tijd hebben gepland. Alle wikkels nemen we door met een powerpoint presentatie en ik kan de diverse wikkels voor de camera laten zien (niet de praktische bereiding).

Duur: 1,5 uur.

Kosten: € 75 voor 5 personen (deze dien je zelf te “verzamelen”). Voor elke extra persoon komt er €7,50 bij, in dit geval maak ik een factuur op. Stuur mij een email naar [email protected] .

Bonus: 10% korting op alle wikkels na dit online consult + enkele eenvoudige beschrijvingen in je mailbox waardoor je direct aan de slag kunt met een aantal wikkels!

Je plaatst deze bijeenkomst eenvoudig in je winkelmandje en rekent af*. Geef in het opmerkingenveld je gewenste dag/tijd aan (graag meerdere opties) en dan neem ik contact met je op! Zaterdag en zondag werk ik niet, in de avonden vanaf 20u. *bij meer dan 5 personen stuur je eerst een email ([email protected]), dan maak ik een factuur voor het gewenste aantal personen.

 

De kosten van dit product tellen niet mee bij de berekening van de verzendkosten!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bijeenkomst >> ONLINE” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *