• NL gratis verzonden vanaf € 150,- | boven € 50,- verzendkosten € 4,95 | boven € 95,- verzendkosten € 2,95

NIEUW! Bijenwasplaat Virus Resque

 18,95

Nieuw bij Indewikkels.nl!

Bijenwasplaat Virus Resque.
Virale infecties verzwakken het immuunsysteem en kunnen tot complicaties leiden. De etherische oliën van cajeput, grapefruit, atlasceder, citroenmelisse en engelwortel ondersteunen bij bijwerkingen van virale infecties. Deze oliën zijn verwerkt in de bijenwasplaat Virus Resque.
Een warme wikkel op de borst of tussen de schouderbladen, gecombineerd met de Virus Resque bijenwasplaat verlicht hoesten en pijn, stimuleert de bloedcirculatie in de luchtwegen en helpt zo de infectie te overwinnen.

Op voorraad

Beschrijving

De etherische oliën van Cajeput, grapefruit, Atlasceder, citroenmelisse en engelwortel is verwerkt in de Virus Resque bijenwasplaat.

In de verpakking tref je 6 bijenwasplaten en een wolvlies aan. Je zet het geheel vast met een buikborstwikkel . Geschikt voor kinderen vanaf zes jaar en volwassenen.

Wil jij je immuunsysteem leren opbouwen door het te ondersteunen met natuurlijke behandelingen tijdens veelvoorkomende gezondheidsklachten? Leer dan meer in de online training “Eerste hulp bij ongemak”. Tijdens deze online training leer je ook alle wikkels uit de webshop zorgvuldig toepassen, d.m.v. handleidingen, filmpjes en audio opnames.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “NIEUW! Bijenwasplaat Virus Resque” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *