• NL gratis verzonden vanaf € 150,- | boven € 50,- verzendkosten € 4,95 | boven € 95,- verzendkosten € 2,95

Nieuw! Speciaal voor de allerkleinsten: Bijenwasplaat Laat De Wind Gaan

 18,95

In de eerste levensmaanden hebben veel baby’s last van krampjes. Het maagdarmstelsel van een baby is nog niet volledig ontwikkeld, waardoor de vertering van de melk soms moeizaam verloopt en er gasvorming in de darmen ontstaat. Daarnaast zijn er nog andere oorzaken van krampjes, zoals lucht inslikken, gevoelig reageren op voeding of teveel drinken.
Een zachte buikwikkel gecombineerd met een bijenwasplaat met etherische oliën van mandarijn, venkel, kamille en lavendel kan helpen ontspannen en de darmperistaltiek bevorderen.

Op voorraad

Beschrijving

De etherische oliën van mandarijn, venkel, kamille en lavendel zet je in bij darmkrampjes bij baby´s vanaf 4 weken en is verwerkt in de bijenwasplaat Laat De Wind Gaan.

In de verpakking tref je 12 bijenwasplaten van elk ca. 9,5 cm en een wolvlies aan. De bijenwasplaten zijn allemaal één keer bruikbaar. Je zet het geheel vast met een buikborstwikkel .

Wil jij je immuunsysteem leren opbouwen door het te ondersteunen met natuurlijke behandelingen tijdens veelvoorkomende gezondheidsklachten? Leer dan meer in de online training “Eerste hulp bij ongemak”. Tijdens deze online training leer je ook alle wikkels uit de webshop zorgvuldig toepassen, d.m.v. handleidingen, filmpjes en audio opnames.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nieuw! Speciaal voor de allerkleinsten: Bijenwasplaat Laat De Wind Gaan” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *