• NL gratis verzonden vanaf € 150,- | boven € 50,- verzendkosten € 4,95 | boven € 95,- verzendkosten € 2,95

Bijenwasplaat Komijn (winderigheid & obstipatie)

 17,95

De etherische olie van komijn zet je in bij winderigheid, obstipatie of buikpijn. Deze olie is verwerkt in de bijenwasplaat.

Slechts 2 resterend op voorraad

Beschrijving

De etherische olie van komijn zet je in bij winderigheid, obstipatie of buikpijn. Deze olie is verwerkt in de bijenwasplaat.

Komijn blijkt de aanmaak van enzymen door de schildklier te stimuleren. Deze enzymen zorgen voor een betere spijsvertering. In de lever zitten ook enzymen waarvan de aanmaak wordt gestimuleerd door komijn. Deze leverenzymen zorgen voor ontgifting, ook detoxificatie of kortweg detox genoemd.

In de verpakking tref je 6 bijenwasplaten en een wolvlies aan. Je zet het geheel vast met een buikborstwikkel of een wollen sjaal. Inzetbaar bij kinderen en volwassenen.

Wil jij je immuunsysteem leren opbouwen door het te ondersteunen met natuurlijke behandelingen tijdens veelvoorkomende gezondheidsklachten? Leer dan meer in de online training “Eerste hulp bij ongemak”. Tijdens deze online training leer je ook alle wikkels uit de webshop zorgvuldig toepassen, d.m.v. handleidingen, filmpjes en audio opnames.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bijenwasplaat Komijn (winderigheid & obstipatie)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *