• NL gratis verzonden vanaf € 150,- | boven € 50,- verzendkosten € 4,95 | boven € 95,- verzendkosten € 2,95

Bijenwasplaat Eucalyptus (blaasontsteking, hoest)

 17,95

De etherische olie van eucalyptus zet je in bij de eerste tekenen van blaasontsteking en bij hoest of verkoudheid en is verwerkt in de bijenwasplaat eucalyptus.

Eucalyptus is infectiewerend. Het bestrijdt bacteriën, virussen en schimmels. Daarnaast is het slijmoplossend en bevordert dit geneeskruid het ophoesten van slijmen. Het is hoestbedarend en krampstillend.

Daarnaast wordt de etherische olie in eucalyptus door de nieren uitgescheiden als eucalyptine; daardoor wordt de medicinale werkzaamheid in de urinewegen actief. In verband met deze eigenschappen kan een bijenwasplaat met etherische olie van eucalyptus ondersteunen bij een beginnende blaasontsteking.

 

Op voorraad

Categorie:

Beschrijving

De etherische olie van eucalyptus zet je in bij de eerste tekenen van blaasontsteking en bij de eerste tekenen van hoest, verkoudheid of bronchitis en is verwerkt in de bijenwasplaat eucalyptus.

In de verpakking tref je 6 bijenwasplaten en een wolvlies aan. Je zet het geheel vast met een buikborstwikkel . Volgens de verpakking inzetbaar bij bij volwassenen en kinderen vanaf twee jaar, echter mijn advies zou zijn om deze bijenwasplaten niet te gebruiken bij kinderen onder de 10 jaar.

Wil jij je immuunsysteem leren opbouwen door het te ondersteunen met natuurlijke behandelingen tijdens veelvoorkomende gezondheidsklachten? Leer dan meer in de online training “Eerste hulp bij ongemak”. Tijdens deze online training leer je ook alle wikkels uit de webshop zorgvuldig toepassen, d.m.v. handleidingen, filmpjes en audio opnames.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bijenwasplaat Eucalyptus (blaasontsteking, hoest)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *