• NL gratis verzonden vanaf € 150,- | boven € 50,- verzendkosten € 4,95 | boven € 95,- verzendkosten € 2,95

Bijenwascrème lavendel (verwarmend, ontspannend, droge huid)

 23,95

Deze bijenwascrème lavendel gebruik je o.a. bij een droge huid en koude handen en voeten. De voeten hiermee inwrijven voor het slapengaan is prettig voor wie koude voeten heeft in bed en daardoor de slaap niet kan vatten. Naast verwarmen heeft lavendel ook als eigenschap te ontspannen. Een heerlijke combinatie! Deze crème is gemaakt van biologische ingrediënten en een potje bevat 30 ml.

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

Deze bijenwascrème lavendel gebruik je o.a. bij een droge huid en koude handen en voeten. De voeten hiermee inwrijven voor het slapengaan is prettig voor wie koude voeten heeft in bed en daardoor de slaap niet kan vatten. Naast verwarmen heeft lavendel ook als eigenschap te ontspannen. Een heerlijke combinatie! Deze crème is gemaakt van biologische ingrediënten.

Wil jij je immuunsysteem leren opbouwen door het te ondersteunen met natuurlijke behandelingen tijdens veelvoorkomende gezondheidsklachten? Leer dan meer in de online training “Eerste hulp bij ongemak”. Tijdens deze online training leer je ook alle wikkels uit de webshop zorgvuldig toepassen, d.m.v. handleidingen, filmpjes en audio opnames.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bijenwascrème lavendel (verwarmend, ontspannend, droge huid)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *