• NL gratis verzonden vanaf € 150,- | boven € 50,- verzendkosten € 4,95 | boven € 95,- verzendkosten € 2,95

Bijenwasplaat Wierook & Mirre (verzachtend en pijnstillend)

 18,95

De etherische oliën van wierook & mirre kunnen verzachting, rust en veiligheid brengen. Deze oliën zijn verwerkt in de bijenwasplaat olibanum & myrrhe. Inzetbaar bij ernstig chronisch zieke mensen en tijdens de laatste levensfase bij pijn en slaapproblemen. Wierook doet een beroep op de innerlijke genezende krachten van een mens. Mirre geeft ondersteuning aan emoties.

Slechts 2 resterend op voorraad

Beschrijving

De etherische oliën van wierook & mirre kunnen verzachting, rust en veiligheid brengen. Deze oliën zijn verwerkt in de bijenwasplaat olibanum & myrrhe (vertaald: wierook & mirre). Inzetbaar bij ernstig chronisch zieke mensen en tijdens de laatste levensfase bij pijn en slaapproblemen. Wierook doet een beroep op de innerlijke genezende krachten van een mens. Mirre geeft ondersteuning aan emoties.

In de verpakking tref je 6 bijenwasplaten en een wolvlies aan. Je zet het geheel vast met een buikborstwikkel of een wollen sjaal. Inzetbaar bij kinderen en volwassenen.

Wil jij je immuunsysteem leren opbouwen door het te ondersteunen met natuurlijke behandelingen tijdens veelvoorkomende gezondheidsklachten? Leer dan meer in de online training “Eerste hulp bij ongemak”. Tijdens deze online training leer je ook alle wikkels uit de webshop zorgvuldig toepassen, d.m.v. handleidingen, filmpjes en audio opnames.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bijenwasplaat Wierook & Mirre (verzachtend en pijnstillend)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…