• NL gratis verzonden vanaf € 150,- | boven € 50,- verzendkosten € 4,95 | boven € 95,- verzendkosten € 2,95

Privacyverklaring

Privacy Verklaring van Indewikkels.nl

Versie: 24 mei 2018
Op 25 mei 2018 zal de nieuwe wet op de AVG ingaan. Op dit moment stel ik alles in staat om te voldoen aan alle eisen. Mocht ik nieuwe informatie krijgen waardoor het nodig is om onderstaande privacy verklaring te herzien dan zal ik dat direct doen.

Je wilt je online vrijelijk kunnen bewegen

Bedankt voor je bezoek aan mijn website www.indewikkels.nl. Bij nadere interesse meld je je aan voor het gratis E-book, plaatst een bestelling of je doet eens mee met een lezing. Hierbij laat je online sporen na en/of persoonlijke gegevens achter.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Indewikkels.nl verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Internetbrowser en apparaat type
  • Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@indewikkels.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Indewikkels.nl verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling, die gebeurd door onze partner Mollie.nl. Zie hebben een eigen privacy verklaring: https://www.mollie.com/nl/privacy.
  • Verzenden van onze nieuwsbrief
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren
  • Indewikkels.nl verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Wat gebeurt er niet met je gegevens?

Je gegevens worden niet verkocht aan anderen. Ze worden ook niet gebruikt om uitgebreide bezoekersprofielen samen te stellen, dat wil zeggen, door computerprogramma’s of -systemen zonder tussenkomst van een mens.

Delen van persoonsgegevens met derden

Ja, uitsluitend als dat noodzakelijk is vanwege een wettelijke verplichting of een gerechtvaardigd belang zoals redelijke bedrijfsuitoefening:

  • Boekhouder, vanwege inzage in facturen met adresgegevens
  • Belastingdienst, wanneer ze een controle uitvoeren
  • PostNL, hiermee versturen we de bestellingen die geplaatst worden op onze website
  • Get Response, hiermee versturen we waardevolle wikkel informatie. Mensen moeten toestemming geven om van ons e-mail te ontvangen. Ontvang je een e-mail van ons, dan kun je je ten alle tijden uitschrijven van dit e-mail gebruik.
  • Vimexx, hierbij hosten we onze website en deze is beveiligd met SSL.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Indewikkels.nl gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Indewikkels.nl gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/.

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

Cookie Naam Functie
Facebook datr, dpr, fr, reg_ext_ref, reg_fb_gate, reg_fb_ref Deze cookies worden geplaatst indien je gebruik maakt van Facebook en ingelogd bent voor deze service. Het maakt het mogelijk om berichten te liken.

Facebook Privacy Policy

Getresponse core, gr83p_, timeout, webformv2_opened_, __lc.visitor_id., _uetsid, km_ai, km_lv, km_vs, kvcd, lc_window_state, Deze cookies worden geplaatst om gebruik te maken van de optin en nieuwsbrief functionaliteit.
Google Analytics _ga, _gat, _gid, ucd_visitor Deze cookies worden gebruikt om bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves te registreren.

Google Privacy Policy

WordPress wfvt_, wfwaf-authcookie-, wordfence_verifiedHuman, PHPSESSID, wordpress_logged_in_, wordpress_sec_, wordpress_test_cookie, wordpresspass_, wordpressuser_, wp-settings-, wp-settings-time-, Deze cookies worden gebruikt voor goede functionaliteit van de website.
Woocommerce wp_woocommerce_session_, woocommerce_items_in_cart, woocommerce_cart_hash Deze cookies worden geplaatst wanneer je gebruik maakt van de webshop.

Woocommerce cookie informatie

Emails

Onderaan iedere email vind je de mogelijkheid om je gegevens aan te passen of om je af te melden.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Indewikkels.nl en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@indewikkels.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. Indewikkels.nl wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Indewikkels.nl neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@indewikkels.nl.

Hoe lang blijven je gegevens bewaard?

Gegevens van klanten (mensen die een lezing of online training hebben gevolgd of een bestelling hebben gedaan in de webshop) en inschrijvers via een E-book, winactie of unieke aanbieding blijven bewaard in mijn administratie tenzij de klant/afnemer een verzoek doet zijn of haar gegevens te verwijderen. Net zoals elke ondernemer ben ik wel wettelijk verplicht mijn administratie, inclusief facturen met adresgegevens, zeven jaar te bewaren.

Heb je tips, vragen of andere feedback?

Neem ook dan contact op via info@indewikkels.nl

Marianne Draaijer
Berkenlaan 21
3828 BN Hoogland
Nederland

Bedrijfsgegevens:
KvK nr.: 57859310
BTW nr.: NL069893731B01
Handelsnaam: Indewikkels.nl