• NL gratis verzonden vanaf € 150,- | boven € 50,- verzendkosten € 4,95 | boven € 95,- verzendkosten € 2,95

Over Indewikkels.nl

Indewikkels.nl is ontstaan uit mijn passie voor natuurlijke gezondheid. De natuur kent zoveel geneeskracht en vaak is het ook nog eens eenvoudig toe te passen. Helaas weten niet veel mensen dit meer (onze overgrootouders vast nog wel!). Ik zie het als mijn missie om de wikkeltherapie een breder draagvlak te geven in Nederland. Wist je dat wikkelen in Duitsland heel gewoon is? Daar passen ze praktisch bij elke gezondheidsklacht snel een wikkel toe, zonder direct naar medicatie te grijpen.

Maar wie ben ik? Marianne Draaijer – Luiten. Getrouwd met Jeffrey, moeder van een dochter (juni 2015) en zoon (september 2018), wonend in Hoogland. Van origine ben ik doktersassistente na drie jaar verpleegkunde te hebben gestudeerd. Daarna ben ik mij gaan verdiepen in de orthomoleculaire therapie waarin ik een diploma mocht behalen. Daarbij heb ik ook de kinderspecialisatie gevolgd binnen de orthomoleculaire therapie. Tijdens die specialisatie mocht ik veel leren over de wikkeltherapie. Mijn kennis ben ik daarna aan de hand van Duitse literatuur en met een deskundige op wikkelgebied (eveneens uit Duitsland) uit gaan breiden.

Ik geef lezingen, privé consulten en ik heb een online training gemaakt met o.a. de wikkeltherapie. Zo hoop ik de wikkeltherapie voor iedereen toegankelijk te maken. Doordat er weinig aanbod is van wikkels in Nederland ben ik begonnen met deze webshop. Mocht je aanvullingen hebben of mis je écht iets essentieels, laat het gerust even weten via [email protected] of via Contact.

Warme groet,
Marianne