• NL gratis verzonden vanaf € 150,- | boven € 50,- verzendkosten € 4,95 | boven € 95,- verzendkosten € 2,95

Oorpijn? Zet een oorwikkel in!

1024 775 Marianne Draaijer

Oorpijn? Veel kinderen hebben er last van, sommige volwassenen ook. Wat is dan effectief om de pijn te verminderen op een natuurlijke manier? Een oorwikkel! In het filmpje kan je zie hoe je deze maakt.

Ui gebruiken we in deze wikkel omdat dit een natuurlijk antibioticum is, ideaal want het heeft niet de nadelen van reguliere antibiotica.

Enthousiast geworden? Een ui koop je gewoon bij de natuurwinkel en een oorwikkel kan je HIER vinden. Heilwolle zie je onder DEZE link.

Dit filmpje is gemaakt door Marianne van Indewikkels.nl (voorheen Gezondheidspraktijk Vitalis) en mag niet worden overgenomen. Toch overnemen? Vraag dan om toestemming via de email. 

Doordat dit een verouderd filmpje is – maar nog net zo informatief – klopt de genoemde website niet en ook zijn er voorlopig geen wikkel cursussen. Wel kan je online meer leren!

Online meer leren?
Is dit waardevolle informatie voor jou? Dan zal je waarschijnlijk veel hebben aan de online training “Eerste hulp bij ongemak”.

Meepraten over wikkelen of orthomoleculaire therapie?
Dat kan in de besloten facebookgroep “Natuurlijke geneeskracht”. 

Vitale groet,

Marianne

2 opmerkingen
  • Bas

    dag Marianne,

    mijn vrouw en ik hebben ontdekt hoe geweldig die oorwikkel is. Zij had al bijna twee weken oorpijn, steeds erger, aan één kant intussen helemaal doof. De huisarts zag dat het oor van binnen rood was en het trommelvlies naar binnen getrokken. Ze kon er niets aan doen. Het zou vanzelf over moeten gaan, dat wel. Maar even googelen leert dat zoiets wel twee jaar kan duren, een alternatief is buisjes zetten. Vervolgens een orthomoleculair arts geraadpleegd, die doorsloeg naar de andere kant, bloedprikken en onderzoek zus en zo. Duurt ook weken en intussen die spanning in haar hoofd. Komen we een goede bekende tegen, die zei: ‘ik had dat ook maar ik heb een oorwikkel van Marianne gebruikt, het was snel beter en binnen 48 uur over’. We keken elkaar, die oorwikkel hebben wij ook in huis, nooit aan gedacht. Meteen naar huis gegaan, de wikkel gevuld met een verse ui en opgewarmd, en warempel, na 12 uur sprong het oor open! Niet te geloven dat zoiets simpels zo effectief is. Het voelt al veel beter! Nu voor de tweede keer het kompres er tegenaan voor de zekerheid en dan zal het wel over zijn. Dankjewel! En we komen gauw een nieuwe halen …

Laat een bericht achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.